رسانه جو
  • خانه
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • لایف استایل
  • ورزشی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
رسانه جو
  • خانه
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • لایف استایل
  • ورزشی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
رسانه جو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد

رسانه جو توسط رسانه جو
جولای 14, 2022
در اجتماعی
0
متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد
401
اشتراک گذاری‌ها
2.4k
بازدید
اشتراک در فیس بوکاشتراک در توییتر

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی: نان و شیرینی بسیار می تواند در گردشگری ما تاثیر بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری رسانه جو : دکتر سید مصطفی فاطمی, مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در حاشیه اولین میز تخصصی صنعت نان و شیرینی به خبرنگار ما گفت: ایران به خاطر تاریخ غنی در حوزه های مختلف به خصوص گردشگری جایگاه ویژه ای دارد و یکی از جاذبه های مهم گردشگری که دنیا هم توجه زیادی به آن دارد مبحث خوراک است که در کشور ما هم این نوع تنوع, میتواند به جاذبه گردشگری بیفزاید.

وی ادامه داد: با توجه به متنوع بودن صنعت خوراک, ما در وزارت گردشگری چهار میز تخصصی از جمله میز خوراک های ملل,میز گردشگری غذاهای ایرانی, میز گردشگری نان و شیرینی,میز تخصصی دمنوش ها و سرد نوش ها را ایجاد کرده ایم.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی تصریح کرد: فرهنگ غذایی ما با این موارد شناخته شده است. ما وقتی از یک شهر سخن می گوییم علاوه بر جاهای دیدنی ,تصور ذهنی از مزه و غذا به خصوص شیرینی و نان ایجاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز به طور ویژه میز تخصصی نان و شیرینی را تشکیل دادیم و هم متخصصین این حوزه و هم فعالان گردشگری حضور به عمل رساندند و این مهم باعث شد برنامه ریزی دقیقی در این حوزه داشته باشیم.

فاطمی به جزییات جلسه پرداخت و افزود : در این جلسه نقشه راه گردشگری خوراک هم مورد بررسی قرار گرفت و اعضای مختلف میز, نقطه نظرات خودشان را اعلام کردند تا بتوانیم انشالله به یک نتیجه درست برسیم.

وی تاکید کرد: معتقدم هم موضوع نان و شیرینی بسیار می تواند در گردشگری ما تاثیر بگذارد و هم گردشگری می تواند کمک شایانی در برندسازی و معرفی جاذبه های ما به خصوص خوراک داشته باشد .

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در پایان گفت: به خوبی توانسته ایم پیوند درست بین متخصصین نان و شیرینی و فعالان گردشگری با وزارت خانه ایجاد کنیم و امروز هم این جلسه به خوبی توانست این ارتباط را برقرار کند.

برچسب ها: دکتر سید مصطفی فاطمیصنعت خوراک
نوشته قبلی

مشاوره درست در قالب سازمان مردم نهاد موجبات رونق گردشگری ایران و گردشگری خوراک میشود

نوشته‌ی بعدی

قهرمان حرفه ای ورزش های رزمی محسن کردعلیوند در کتاب ثبت رکورد های ورزشی به نام خود به ثبت رساند

نوشته‌ی بعدی
قهرمان حرفه ای ورزش های رزمی محسن کردعلیوند در کتاب ثبت رکورد های ورزشی به نام خود به ثبت رساند

قهرمان حرفه ای ورزش های رزمی محسن کردعلیوند در کتاب ثبت رکورد های ورزشی به نام خود به ثبت رساند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی
اجتماعی

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

توسط hadigorji
می 30, 2025
0

نوشته استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح چکیده تغییرات اقلیمی تأثیرات گسترده‌ای بر...

ادامه مطلبDetails
“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

می 27, 2025
اینترنت پرسرعت جان تازه می‌گیرد

اینترنت پرسرعت جان تازه می‌گیرد

می 27, 2025
«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

می 18, 2025
مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

می 12, 2025
  • درباره ما
  • تماس با ما
دنبال کنید:

تمامی حقوق برای پایگاه خبری رسانه جو محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • لایف استایل
  • ورزشی

تمامی حقوق برای پایگاه خبری رسانه جو محفوظ می باشد.