فاطمه رستم خانی, مشاور و مدرس حوزه کسب و کار آفرینی گفت: سابقه کسب و کارهای اینترنتی در کشور تقریبا به سال ۱۳۸۰ بر می گردد و ما در حوزه کارآفرینی مراکزی تعبیه و دروسی برای دانش آموختگان دانشگاهی در نظر گرفته شد.
این مشاور کسب وکار افزود: از سال ۹۰ ما وارد عرصه جدی تر در حوزه کارآفرینی دیجیتال شدیم و به مدد نهادهای معاونت علمی ,وزارت ارتباطات و وزارت کار و رفاه و سایر نهادها,استارتاپ ها فناورانه و دانش بنیان در کشور شکل گرفت.
وی ادامه داد:مهاجرت افراد نخبه و همچنین کمبود فضای دانش در استارتاپ های کوچک بخشی از دغدغه کشور است که البته از سال ۱۴۰۲ بنیاد نخبگان, گردهمایی و حمایت هایی را صورت داده تا مهاجرت معکوس اتفاق افتد.
وی به همایش تجاری سازی استارتاپ ها اشاره کرد و گفت: نشست امروز و مبحث توسعه تجاری سازی استارتاپ های حاضر واقعا نقطه قوت است و یک نوع احیاسازی برای استارتاپ ها است و این چنین نشست هایی در روشن سازی و آگاه سازی و درحقیقت توسعه طوفان فکری خیلی می تواند مثمرثمر باشد.
رستم خانی تصریح کرد: بایستی نهاد خصوصی و نهاد دولتی باهم افزایی و تعامل گرایی راهی را برای مشکلات و چالش ها در حوزه کسب و کار راهیابی کنند.